Архива за месец: јануари 2003

Деби издание на „Мезанин“, нов меѓупростор на Радио Равел

Новиот музички магазин на 96-иот мегахерц започна со две теми од Велвет андреграунд, достоен старт за музичка емисија која шест години ќе зрачи со квалитетна музика во етерот над Скопје.

Читај повеќе