Архива за месец: август 2014

Отворање на 71 Венециска Мостра

Преглед на она што ги очекува филмофилите на новото издание на најстариот филмски фестивал во светот.

Читај повеќе

75 роденден на Бетмен на „КомиКон“

Еден од омилените суперхерои слави роденден на новото издание на светски популарниот „КомиКон“ фестивал.

Читај повеќе