„Балканот не е мртов“ + Астер фест во „Филмополис“ 351

Присуствувавме на снимањето на филмот на Александар Поповски на Скопскиот саем, и пост фестум разговараме со Горан Тренчовски за новото издание на струмичкиот фестивал.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *