Bozoo Bajou во „Мезанин“

Иако е јануари, вечерва сме сончево расположени. Слушаме реге со новото откритие Bozoo Bajou, и секако, неизбежниот Боби Марли.

Емисијата е емитувана на 17 јануари 2004, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *