Нил Јанг во „Мезанин“

Во 230 издание на меѓупросторот на Радио Равел, посвета на албумот Chrome dreams на ветеранот Нил Јанг.

Но, како загревање, музики од Ник Дрејк, Лембчоп, Бет Гибонс, Пети Смит, Пи-Џеј Харви… Радио Равел, 96 ФМ 19 март 2008 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *