Соник јут во „Мезанин“ 27

Летото 2003 фасциниран од живите настапи на Масив атак во Загреб и Соник јут во Белград, правам пресек на нивната музика во првото есенско издание на меѓупросторот на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 13 септември 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *