Portishead во „Мезанин“

Бристолските трип-хоп херои во меѓупросторот на Радио Равел, aктуелни со третиот албум едноставно насловен „Third“.

Емисијата е емитувана на 07 мај 2008 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *