Ретро 1 во „Мезанин“ 91

Во првото издание на меѓупросторот на Радио Равел во новата 2005 година, преглед 1 на најинтересните музики во минатата година. Стеј тјунд 😉

Еве ја емисијата во целост 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *