Ретро 2 во „Мезанин“ 92

Во второто издание на меѓупросторот на Радио Равел во новата 2005 година, преглед 2 на најинтересните музики во минатата година. Стеј тјунд 😉

Емисијата во целот на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *