Таг архива: нил јанг

Нил Јанг во „Мезанин“

Во новото издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус на новиот албум со протестни песни на Нил Јанг, Living with war. За загревање, бендот Wilco.

Читај повеќе

Нил Јанг во „Мезанин“ 35

Новиот албум „Гриндејл“ на рокенрол-ветеранот во фокус во вечерашниот меѓупросторот на Радио Равел. Но, и Елбоу со новиот материјал.

Читај повеќе