Видео запис од промоцијата на романот „Молчи со отворена уста“

Точно по половина година од промоцијата на книгата „Молчи со отворена уста“, вториот роман на Снежана Младеновска Анѓелков, кој во меѓувреме влезе во финалето на наградата “Роман на годината“ на Фондацијата „Славко Јаневски“, се потсетуваме на таа прекрасна вечер во МКЦ Клуб ресторанот преку видео запис од настанот.

Текстот по повод излегувањето на книгата ќе го најдете на следниот линк:

„Молчи со отворена уста“ од Снежана Младеновска Анѓелков

Целосните осврти на промоторките, пак, можете да ги прочитате на следниот линк:

Два огледи, еден роман: Молчи со отворена уста

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *