Таг архива: радио

Најдоброто во 2008 според „Мезанин“

Во последното издание за 2008 година на меѓупросторот на Радио Равел, преглед на најдоброто во тековната година.

Читај повеќе

Рок хероини во „Мезанин“

Еден куп квалитетна музика во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел, со рок-хероини во фокусот. Уживајте!

Читај повеќе

Bloc party во „Мезанин“

Новиот албум „Интимност“ на модерните британски херои Блок парти во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Читај повеќе

Jonathan Richman во „Мезанин“

Откачениот музички фрик со новиот материјал во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел. Да го славиме животот со сите негови подеми и падови! Блек ен вајт! Јин-Јанг!

Читај повеќе

Bernays propaganda во „Мезанин“

Роденденски меѓупростор на Радио Равел, во кој мои и Ваши гости се Тина и Васко од најпотентниот македонски бенд Бернајс пропаганда.

Читај повеќе

Lambchop во „Мезанин“

Курт Вагнер и неговите пријатели од бендот се вечерашни наши и Ваши херои во меѓупросторот на Радио Равел.

Читај повеќе

American music club во „Мезанин“

Феноменалниот Марк Ајцел и пријателите од Сан Франциско, Ју-Ес-Еј, со нов материјал. Stay tuned 😉

Читај повеќе