Таг архива: радио

Канда, Коџа и Небојша во „Мезанин“

Фантастичниот српски бенд ни гостува во Скопје, па токму затоа фокусот на емисијата е врз нивната музика, особено на новиот албум „Девети живот“.

Читај повеќе

The Orb во „Мезанин“

Од кога не сме ги слушале музиките на д-р Алекс Патерсон. Еве го вечерва во целост неговиот нов проект насловен како и неговата музика, „The Dream“.

Читај повеќе

Дарквуд даб во „Мезанин“

Актуелниот албум „Јединство“ на белграѓаните Дарквуд даб! Но, пред тоа, загревање со актуелни музики од Македонија и Балканот. Тјун ин!

Читај повеќе